Ceylin'in katili cezaevinde intihara kalkıştı

İzmir Ödemiş’te 10 yaşındaki Ceylin’i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Şükriye Türkmen cezaevindeki tek kişilik koğuşta, elbiselerini yırtıp ip haline getirerek intihara kalkıştı

İzmir'de, 10 yaşındaki Ceylin Atik'in katil zanlısı Şükriye Türkmen, iddialara göre yırttığı giysileriyle banyoda intihar teşebbüsünde bulundu. Sabah'ın haberine göre, İzmir'in Ödemiş ilçesinde Ceylin'i öldüren Şükriye Türkmen, Aliağa ilçesindeki İzmir Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tek kişilik odada, yırttığı giysileriyle banyoda kendisini asmaya çalıştı. Odayı ve zanlıyı sürekli gözlemleyen infaz koruma memurlarının müdahale ettiği ve ambulansla Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Devlet Hastanesi'ne kaldırılan zanlı Şükriye Türkmen'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SAVCILIK EL KOYDU
Diğer yandan, Şükriye Türkmen'in kayınvalidesi Havva Türkmen'in, atv'de yayımlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında, 1.5 yaşındayken beşikten düşerek öldüğü söylenen torunu Elif ile 6 aylıkken hastalıktan öldüğü söylenen diğer torunu Selin'in ölümlerini şüpheli bulduğunu söyleyerek, "3'üncü torunumun bile 3-4 defa kolu kırıldı. 3 yaşındaki çocuğun dört defa kolu kırılır mı?" diyerek, mezarlarının açılıp, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için yeniden otopsi istemişti. Bu korkunç iddia üzerine harekete geçen savcılık, Elif ve Selin'in mezarlarının açılmasına karar verdi.

DEDE DE 'MEZARLARI AÇILSIN' DEDİ
Ölen iki torununun mezarını ziyaret eden Şükriye Türkmen'in kayınpederi Mehmet Türkmen, savcılık kararını desteklediğini söyledi. Dede Türkmen, "Ben mezarımızın kazılmasını istiyorum. Ne olduğunu bilmediğimiz için bir şey söylemedik. Otopsi sonuçları olumsuz çıkarsa en ağır cezayı almasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Ceylin'in katili cezaevinde intihara kalkıştı ile ilgili etiketler ceylin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.