'Bu sefer sarı öküzü vermeyeceğiz'

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Ayasofya'nın açılışında Hürriyet gazetesi için çektiği videodaki sözleri nedeniyle bazı medya organları ve gazeteciler tarafından hedef gösterilen Nedim Şener'e destek verdi.

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Ayasofya'nın açılışında Hürriyet gazetesi için çektiği videodaki sözleri nedeniyle bazı medya organları ve gazeteciler tarafından hedef gösterilen Nedim Şener'e, geçtiğimiz yılın aralık ayında kaleme aldığı köşe yazısını hatırlatarak destek verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bozkurt, ''Bir insan sadece Ayasofya'ya gidip namaz kıldı diye bu kadar saldırıya uğruyorsa, bunda bir şey ararım...'' dedi.

Bozkurt, geçmiş dönemde FETÖ'cüler tarafından hedef gösterilen meslektaşı için, ''Özetle Nedim Şener, teröre ve emperyalizme karşı mücadelenin artık Sarı Öküz’ü haline gelmiştir. Vermeyeceğiz…'' ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE BOZKURT'UN ŞENER İÇİN KALEME ALDIĞI O YAZI...

 

'Bu sefer sarı öküzü vermeyeceğiz' ile ilgili etiketler Nedim Şener Ceyhun Bozkurt FETÖ tele 1 fitne
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.