'TSK’ya iftira atan Fincancı zavallı bir maşa, arkasındaki belli!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, PKK’nın maşası Türk Tabipleri Birliği’nin Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın terör örgütünün kanalında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne attığı kirli iftira ile CHP’li Sezgin Tanrıkulu ve HDP’li Selahattin Demirtaş’ın iftiraya sahip çıkması masaya yatırıldı.

‘’BU PSİKOLOJİK SAVAŞIN PERDE ARKASIDNA FİNCANCI VE PKK TERÖR ÖRGÜTÜ BİR MAŞADIR’’

Bozkurt, ‘’Türk Tabipleri Birliği son yıllarda Türkiye düşmanı terör örgütü yapılarının kontrolüne geçti. Bu yapılar belli siyasi isimler üzerinden operasyonlarını yürütüyorlar. Bu yapılar yönetimleri kontrol altına alıyorlar. Yukarıdan aşağı bir örgütlenmeye gidiyorlar; illerdeki tabip odalarında ve belli noktalarda örgütleniyorlar. TSK'ya yapılan bu iftira, yıllardır sürdürülen TTB'ni ele geçirme politikasının bir neticesidir. Şebnem Korur Financı çok ilginç bir profil. Psikolojik harp konusunda ciddi şekilde kendini geliştirmiş. Bu iftirayı atmalarının sebebi, terör örgütünün hareket edemez hale gelmesidir. Bu tür saldırılarla psikolojik alt yapı oluşturuyorlar. Bu psikolojik savaşın perde arkasında Fincancı ve PKK terör örgütü maşadır. Kim Financı ve onun gibileri destekliyorsa perde arkasındaki gücü orada aramak lazım. Türk ordusuna yönelik iftira kampanyalarına başladılar. Örgüt bir ayağını TTB gibi örgüt yanlısı kesimler üzerinden sürdürüyorlar. Fincancı gibiler hep ordumuzun karşısına çıktı. Şimdi de bu yalanı piyasaya sürüyorlar ama tutmayacak. Bu yapılara karşı çok dikkat etmek ve artık tetikte olmak lazım.

‘’SEZGİN TANRIKULU AMERİKAN EMPERYALİZMİN TÜRKİYE’DE KULLANDIĞI BÜTÜN APARATLARIN VE FETÖ’NÜN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPIYOR’’

Sezgin Tanrıkulu Amerikan emperyalizmin Türkiye'de kullandığı bütün aparatların ve FETÖ'nün sözcülüğünü yapıyor.  Bugün Amerikan politikalarını Tanrıkulu'dan öğrenebiliyoruz. Onun misyonu çok net belli. CHP yönetimi nasıl böyle bir adamı CHP'de tutabiliyor? Fincancı'nın attığı iftiraya ilk atlayacak kişi elbette Tanrıkulu. Tanrıkulu'nun açıklaması ve Türk ordusuna attığı iftira kendini 'yeni CHP' olarak tanımlayan yapının açıklamasıdır. CHP yönetimi Tanrıkulu ile ilgili bir işlem yapmazsa yönetim bu açıklamayı kabul etmiştir. Demirtaş bazı açıklamalarıyla kendini CHP tabanına sevdirmeye çalışıyor. Demirtaş cezaevinden partisine ve örgüte destek mesajları gönderen bir şahıs.’’ ’ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

 

'TSK’ya iftira atan Fincancı zavallı bir maşa, arkasındaki belli!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Şebnem Korur Fincancı TTB Türk Silahlı Kuvvetleri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.