Ceyhun Bozkurt: İlker Başbuğ’un açıklamaları FETÖ’yle mücadelede ayrışmaya neden olabilir!

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un yeni bölümü yayında…

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’ programının bu haftaki bölümünde Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, İdlib’de 8 şehit verdiğimiz hain saldırıyı ve sonrasında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ''Askerlerimize yapılan saldırı Türkiye açısından Suriye’de yeni bir dönemin miladıdır. Rejimin bir an önce gözlem noktalarının gerisine çekilmesini Putin ile yaptığım görüşmede belirttim. Eğer bu sürede çekilmezse Türkiye bu işi bizzat yapmak mecburiyetinde kalacaktır.” sözlerinin konuşulduğu programda, Türkiye’nin bundan sonra atacağı adımlar irdelendi.

İLKER BAŞBUĞ’UN SÖZLERİ ve ERDOĞAN’IN TEPKİSİ

Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ’un, "26 Haziran 2009'daki kanun teklifini getiren siyasiler araştırılsın.” sözleriyle başlayan tartışmaya da değinilen “Haberin Olsun”da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbuğ’a yönelik tepkisi de konuşuldu.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında…

Ceyhun Bozkurt: İlker Başbuğ’un açıklamaları FETÖ’yle mücadelede ayrışmaya neden olabilir! ile ilgili etiketler Türkiye Suriye Putin SuperHaber Genelkurmay YouTube İlker Başbuğ Haberin Olsun asker 26 haziran 2009 rejim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.