Ceyhun Bozkurt 'Hepsinin bilgisine ulaştım' diyerek duyurdu: İBB'deki para sayma skandalında flaş gelişme!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in bir çanta dolusu parayı sayarken görüntülendiği anlarda odadaki isimlerin kim olduğunu açıklayarak dikkat çeken bilgiler paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) mevcut Başkanı Ekrem İmamoğlu'na en yakın isimlerden İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in, bavullar dolusu parayı paketleme anlarına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Genel seçimler sonrası CHP'deki olaylı kurultay sürecinde yaşandığı iddia edilen görüntüler gündeme bomba gibi düştü. 

Bozkurt, "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in bir çanta dolusu parayı sayarken görüntülendiği anlarda odadaki diğerleri bilinmiyordu. Hepsinin bilgisine ulaştım." dedi.

"AKÇELİ İŞLERİ YAPAN KİŞİ YEMEK YİYEN FATİH KELEŞ"

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, o odada bulunan kişileri tek tek şu sözlerler açıkladı:

"Ofisin sahibi Turan Taşkın Özer. Ekrem İmamoğlu'ndan sonra 3 dönem CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı yaptı. 28. Dönem CHP İstanbul Milletvekili. Görüntülere gelince... Sehpada oturup yemek yiyen Fatih Keleş. İBB SPOR AŞ nin başında. İddialara göre akçeli işleri yapan kişi Fatih Keleş. Fatih Keleş'in karşısındaki kişi ise önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas. Onların etrafında gidip gelen gencin ismi ise Can. Can isimli kişi Canan Kaftancıoğlu'nun özel kalemi gibiydi deniyor. Masada oturan kişi ise Turan Taşkın Özer'in elemanı."

OLAYIN İBB SPOR AŞ İLE İLGİSİ OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

SuperHaber Youtube kanalındaki Haberin Olsun programında  "Eğer kulüple ilgili bir iş ise bir şey diyemeyiz" dediğini belirten Bozkurt, bu gelişmelerin ardından olayın  İBB SPOR AŞ ile ilgili olmadığının ortaya çıktığını açıkladı. 

 

 

Ceyhun Bozkurt 'Hepsinin bilgisine ulaştım' diyerek duyurdu: İBB'deki para sayma skandalında flaş gelişme! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt İBB İstanbul Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.