Ceyhun Bozkurt: FETÖ'cülerin ayaklanmada saf tuttuğu yönünde bilgiler var

Kazakistan'da LPG fiyatlarına yapılan zamları takiben ülkenin büyük bölümünde protesto başlatıldı. Ülkeden tedirgin eden görüntüler gelirken SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, 'Haberin Olsun'un yeni bölümünde yaşanan olaylara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bozkurt, "FETÖ'cülerin ayaklanmada saf tuttuğu yönünde bilgiler var. Asya'nın gücünü emebilmek için birileri o coğrafyada kaos çıkarmak istiyor" dedi.

Kazakistan'da akaryakıt zammına tepki olarak başlayan protestolar, şiddet olaylarına dönüştü. Hükümet, olaylar büyüyünce istifasını sundu. Ancak bu durum da sokaktaki eylemleri durdurmaya yetmedi. OHAL ilan edilen ülkede onlarca kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce vatandaşın da yaralandığı açıklandı.

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde Kazakistan'da yaşanan gelişmeleri masaya yatırdı.

Ülkede yaşananları değerlendiren Ceyhun Bozkurt, terör örgütü FETÖ'nün şiddet olaylarının tam da içinde olduğunu söyledi.

"BİRİLERİ O COĞRAFYADA KAOS ÇIKARMAK İSTİYOR"

Bozkurt şu ifadeleri kullandı; "FETÖ'cülerin ayaklanmayı çıkaranların yanında saf tuttuğu yönünde bilgiler var. Birileri o coğrafyada kaos çıkarmak istiyor ki Asya'nın gücünü emebilsinler. Kaos farklı farklı şeyler üretir; terör üretir, anarşi üretir, istikrarsızlık üretir"

Ceyhun Bozkurt: FETÖ'cülerin ayaklanmada saf tuttuğu yönünde bilgiler var ile ilgili etiketler Kazakistan protesto Ceyhun Bozkurt akaryakıt zammı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.