’Ana hedef Kandil-Sincar hattı. Bu işin sonu Kandil'dir!’

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, Irak'ın kuzeyinde terör örgütüne ağır darbe indirdiğimiz 'Pençe-Kilit Operasyonu'ndaki son gelişmeleri, Metina, Zap ve Avaşin - Basyan bölgelerinin stratejik önemini, operasyondaki Fransa detayını, CHP ile HDP arasındaki 'Pençe-Kilit' gerilimini, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin mülteci krizine ilişkin dikkat çeken açıklamalarını, Levent Gültekin'in Abdullah Gül iddiasını, Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili söylediklerinin 6'lı masada yarattığı krizi konuştu.

"TÜRKİYE ADIM ADIM TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DİRENÇ NOKTALARINI KIRIYOR"

Ceyhun Bozkurt, "Operasyondaki 'Kilit' adı, şifreyi veriyor. Zap, Hakurk'un anahtarı, Hakurk da Kandil'in anahtarıdır. Metina da Sincar'a uzanan hattın anahtarıdır. Bu kilitler açılırsa Suriye'nin de hattı açılır. Türkiye bölgenin kilidi açıyor. Metina'da çok kamp var, HDP'li Semra Güzel'in fotoğrafları da o kampta çıkmıştı. Örgütün eylem planlarını yaptığı son hazırlık kampıdır. Ana hedef Kandil-Sincar hattı. Türkiye adım adım örgütün direnç noktalarını kırıyor, kalıcı üs bölgeleri oluşturuyor. Bu işin sonu Kandil'dir. Terör örgütünün sona geldiğini görüyoruz. Türkiye'den örgüte yönelik topyekün bir imha söz konusu. Teröre destek veren elleri kesmediğimiz sürece terör bir şekilde beslenecek. Bu dış destek yüzünden bitmiyor.

"GÖÇLERİN ARASINDA BAZI RADİKAL UNSURLAR ÜLKEYE SIZDI. BU TÜRKİYE AÇISINDAN GÜVENLİK TEHDİDİDİR"

Mülteci sorununun kaynağı o insanların ülkelerini o hale getirenler. O eli keseceksin. ABD'nin, Rusya'nın, İran'ın ne işi var? O coğrafyadaki bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz. Göçlerin arasında bazı radikal unsurlar ülkeye sızdı. Bu Türkiye açısından güvenlik tehdididir." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

’Ana hedef Kandil-Sincar hattı. Bu işin sonu Kandil'dir!’ ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Kandil pençe kilit operasyonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.