Ceyda Karan, skandal karikatür yerine, 'devletin üslubunu' eleştirdi!

Charlie Hebdo'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan skandal karikatürü sonrası, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, sosyal medya hesabı üzerinden çok sert tepki gösterdi. Gazeteci Ceyda Karan ise, Fransız dergisine tepki göstermek yerine Çam'ı hedef aldı.

Fransa'da yayın hayatını sürdüren ve İslam düşmanlığıyla tanınan Charlie Hebdo dergisi, skandal bir çizime imza atarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

Söz konusu karikatüre kısa sürede dünyanın birçok yerinden tepki geldi.

KARİKATÜRE DEĞİL TEPKİ GÖSTERENE 'ÇIKIŞTILAR!'

Söz konusu kapağı sosyal medya hesabından paylaşan Charlie Hebdo'ya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam da tepki gösterdi.

Çam, Fransızca olarak paylaştığı mesajda argo ifadeler kullandı.

BirGün gazetesinde görev yapan Ceyda Karan, skandal karikatüre tepki göstermek yerine, Fransız dergisine tepki gösteren Çam'a çıkıştı.

Karan, Çam'ın tepkisi için, ''Devlet yetkililerinin üslubunun ulaştığı aşama...'' ifadelerini kullandı. 

Ceyda Karan, skandal karikatür yerine, 'devletin üslubunu' eleştirdi!

''KÜFÜR EDENLERE SUSALIM, DEVLETİ KINAYALIM... NE GÜZEL!''

Söz konusu paylaşımın ardından birçok sosyal medya kullanıcısı, Charlie Hebdo'nun bu ifadeleri hak ettiğini belirterek Çam'a destek verdi.

Kullanıcılar, ''Erdoğan'a alçakça küfür edenlere susalım, devletin üslubunu kınayalım... Ne güzel!'' yorumunda bulundu.

 

Ceyda Karan, skandal karikatür yerine, 'devletin üslubunu' eleştirdi! ile ilgili etiketler gazeteci Fransa Fransız ceyda karan serdar çam charlie hebdo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.