Ceyda Düvenci yayında fenalaştı! Hastanelik oldu

Bülent Şakrak ile boşanması uzun süre konuşulan ve boşanmanın ardından yaptığı açıklamalarla gündem gelen Ceyda Düvenci, sunuculuğunu yaptığı Bambaşka Sohbetler programının çekimleri sırasında fenalaştı. Düvenci, apar topar hastaneye kaldırıldı. Peki, Ceyda Düvenci neden rahatsızlandı? Ceyda Düvenci'nin sağlık durumu nasıl? İşte tüm detaylar...

Bambaşka Sohbetler programının sunucusu Ceyda Düvenci, programın çekimleri sırasında aniden fenalaştı. Ünlü sunucu fenalşamasının ardından paar topar hastaneye kaldırıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre solunum yolları enfeksiyonu geçirdiği öğrenilen ünlü oyuncu hastanede bir gün kaldıktan sonra taburcu oldu.

Ceyda Düvenci yayında fenalaştı! Hastanelik oldu

Ceyda Düvenci Instagram hesabından yaptığı son paylaşıma ise "Hayatta değerleri olmalı insanın ve değer verdikleri… Bugün evimde etrafa göz gezdirip şükür ederken her noktasına, beni mutlu eden hayatımın detaylarını da paylaşmak istedim sizlerle… İşte bu ilk değerli detaylar; canım Mehmet Güreli'nin eserleri… Mehmet Güreli yazar, ressam, müzisyen, yönetmen, senarist, oyuncu…" notunu düştü.

Ceyda Düvenci yayında fenalaştı! Hastanelik oldu - Resim : 2

Ceyda Düvenci yayında fenalaştı! Hastanelik oldu ile ilgili etiketler Ceyda Düvenci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.