Ceyda Düvenci Türkiye'ye böyle veda etti!

Ünlü sanatçı Ceyda Düvenci doğum gününü kutlamak için Amerika'ya uçtu. Sanatçı Amerika'ya gitmeden önce arkadaşları ile bir araya geldi. Ceyda Düvenci'nin Amerika'ya yerleşeceği iddia edildi.

Ceyda Düvenci doğum günü için Amerika'ya uçtu. Sanatçı uçmadan önce arkadaşlarıyla bir araya geldi. Ceyda Düvenci'nin Amerika'ya yerleşeceği iddiaları da gündeme düştü. Sosyal medyada sanatçının Amerika'ya yerleşeceği konuşuluyor. Düvenci'nin vereceği parti şimdiden çok merak ediliyor.

ceyda_dAvenci

Magazin dünyasının gündeminde Ceyda Düvenci'nin Amerika'da vereceği doğum günü partisi var. Aralık 2015’te Bülent Şakrak ile evlenen Ceyda Düvenci hakkında geride bıraktığımız aylarda Amerika’ya yerleşeceğine dair haberler yapılmıştı.

Amerika’ya gideceğini doğrulayan Ceyda Düvenci yerleşeceği konusundaki haberlerinse asılsız olduğunu eşiyle birlikte hemen her yaz olduğu gibi bir süre Amerika’da kalacağını fakat sonrasında Türkiye’ye döneceğini açıklamıştı.

Ceyda Düvenci Türkiye'ye böyle veda etti! ile ilgili etiketler Ceyda Düvenci Amerika Doğum günü Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.