Çevre Bakanlığı binası yıkılıp yerine rezidans yapılacak

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nün bulunduğu binanın yıkılıp yerine rezidans yapılacağı öğrenildi.

Fuzul Yapı ve Emlak Konut ortaklığıyla, Beşiktaş Barbaros Bulvarı’ndaki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nün bulunduğu bina yıkılıp yerine yeni bir proje yapılacak.

Çevre Bakanlığı binası yıkılıp yerine rezidans yapılacak

14 KATI GEÇMEYECEK 2 BOLKTAN OLUŞACAK

Uzun zamandır kullanılan bina boşaltıldı ve üzerine proje tabelası asıldı. Para dergisinin haberine göre, binanın bulunduğu yere, Emlak Konut arsa satışı karşılığı gelir paylaşımlı bir proje geliştirmiş. Bu alana Fuzul Yapı proje yapacak, binalar yıkılıp yerine boğaz manzaralı bir bina inşa edilecek. Proje biri ev-ofis diğeri rezidans olmak üzere 14 katı geçmeyecek iki bloktan oluşacak. Blokların altında küçük bir alışveriş merkezi de olacak.

 Çevre Bakanlığı binası yıkılıp yerine rezidans yapılacak - Resim : 2

Öte yandan üç yerli bir yabancı mimarlık ofisinin proje için çalıştığı, henüz projeler ortaya çıkmadığı için inşaatın ne zaman başlayıp ne zaman biteceği ile ilgili bir takvim belirlenmediği belirtildi.

Fuzul Yapı, 1992’de Fuzul Otomotiv olarak kurulan Fuzul Şirketler Grubu’nun 2000 yılında inşaat sektörüne geçişi ve markalı konut üretimine başlamasıyla doğdu. On binlerce aileyi kampanya sistemiyle ev ve otomobil sahibi yapan firma markalı konut projeleri de yapıyor.

Çevre Bakanlığı binası yıkılıp yerine rezidans yapılacak ile ilgili etiketler Beşiktaş Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü barbaros bulvarı rezidans
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.