Cevizoğlu'ndan, Sedat Peker'e 'mafya' diyemeyen Kübra Par ve İsmail Saymaz'a tepki

CNN Türk'ün canlı yayınında konuşan gazeteci Hulki Cevizoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı yayında İsmail Saymaz ve Kübra Par'ın, Sedat Peker'e "mafya" dememek için gösterdikleri çabayı eleştirdi.

CNN Türk'te Akıl Çemberi programına katılan gazeteci Hulki Cevizoğlu, Habertürk canlı yayınında Sedat Peker'e 'mafya' dememek için her yolu deneyen İsmail Saymaz vee Kübra Par'ı eleştirdi.

PAR ARAYA GİRDİ, SAYMAZ GERİ ADIM ATTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı Habertürk canlı yayınında gazeteciler Sedat Peker'in bir suç örgütü lideri olduğunu açıkça ifade etmedi. Merdan Yanardağ’ın, "Sedat Peker’in söylediği her şeye temkinli yaklaşmak gerektiği açık. Bir suç örgütü lideri…" diye başlayan sözlerini, program moderatörü Kübra Par, "Suç örgütü lideri değil de şu anki durumu şüpheli" ifadesiyle böldü. Bakan Soylu, "Hakkında suç örgütü lideri kararı var." diyerek Par'ı düzeltirken, İsmail Saymaz da "Sedat Peker miting düzenlerken AK Partililer çok memnundu. O gün Peker'in mafya olduğunu kimse bilmiyor muydu?" sorusunu Peker korkusu ile "Mafya derken siz 'pis mafya' dediniz, ondan dolayı böyle söyledim." diyerek devam ettirdi. Gazeteci Saymaz'ı araya giren Veyis Ateş düzeltti: "Bütün AK Partilileri genellememeliyiz."

"MEDYADA BÜYÜK BİR KORKU VAR"

Bu akşam CNN Türk canlı yayınında, o diyaloğa dikkat çeken gazeteci Hulki Cevizoğlu, gazetecilerin ve medyanın Sedat Peker'den korktuğunu söyledi. Akıl Çemberi'nde konuşan Cevizoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Sedat Peker'in tam olarak sıfatı medyada rahat olarak söylenemiyor. 'Suç örgütü lideri olduğu belirtilen ya da söylenen kişi' diye anlatılıyor. Eskiden bazı kişiler hakkında 'mafya' bazen 'suç örgütü lideri' deniliyordu. Hiç çekinmeden konuşuluyordu. Şimdi bakıyoruz ki medyada büyük bir korku var."

Cevizoğlu'ndan, Sedat Peker'e 'mafya' diyemeyen Kübra Par ve İsmail Saymaz'a tepki ile ilgili etiketler Kübra Par İsmail Saymaz Sedat Peker mafya hulki cevizoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.