Cevizlibağ tramvayında tekmeli yumruklu kavga: 4 kişi, 1 yolcuya saldırdı!

Cevizlibağ'da tramvay içerisinde yolcular arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken 4 kişi, aralarına aldıkları 1 yolcuyu tekme ve yumruklarla dövdü. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, sabah saatlerinde Cevizlibağ durağında tramvayın içerisinde meydana geldi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

İddialara göre, Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvayda bulunan yolcular arasında henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Cevizlibağ tramvayında tekmeli yumruklu kavga: 4 kişi, 1 yolcuya saldırdı!

TEKME VE YUMRUKLARLA DARP ETTİLER

Tramvayda yolculuk yapan 4 kişi, kavga ettikleri 1 yolcuyu tekme ve yumruk darbeleriyle feci şekilde dövdü. Kavgayı tramvaydaki diğer yolcular güçlükle ayırırken kavga anı başka bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Cevizlibağ tramvayında tekmeli yumruklu kavga: 4 kişi, 1 yolcuya saldırdı! ile ilgili etiketler tramvay Kavga cevizlibağ tekme yumruk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.