Cevdet Yılmaz, EYT için tarih verdi

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, EYT için, "Şubat, Mart gibi yetişir maaşlar diye tahmin ediyoruz. Ay sonunda gelirse Şubat'a da yetişebilir maaşlar" açıklamasını yaptı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Kanal7 ekranlarında Başkent Kulisi programında Mehmet Acet'in konuğu oldu. EYT için önemli açıklamalarda bulunan Yılmaz “Sözleşmeli kamu çalışanlarının kadroya alınmasıyla ilgili 458 bin sözleşmeli üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Sözleşmeliyken bazı konularda daha yüksek ücret alıyorsanız, kadroya geçince fedakarlık etmeniz gereken konular olabilir. Önümüzdeki hafta Meclis'imiz tamamlar. Bazen muhalefetin engellemeleri oluyor ama daha hızlı gidilir diye düşünüyorum.” dedi.

SÖZLEŞMELİLERE KADRO VE EYT İÇİN TARİH 

EYT ve sözleşmeli kadro hakkında açıklama yapan Yılmaz “Sözleşmeli kamu çalışanlarının kadroya alınmasıyla ilgili 458 bin sözleşmeli üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Sözleşmeliyken bazı konularda daha yüksek ücret alıyorsanız, kadroya geçince fedakarlık etmeniz gereken konular olabilir. Önümüzdeki hafta Meclis'imiz tamamlar. Bazen muhalefetin engellemeleri oluyor ama daha hızlı gidilir diye düşünüyorum. Sırada EYT var, hükümetimiz çok uzun süredir çalıyor. Konunun en basında bakanımız geliyor. Bu ay sonunda Meclis'imize talepler ulaşır diye düşünüyorum. Meclis'imize gelir gelmez en kısa sürede biteceğini düşünüyorum. Boş yere beklenmiyor, bir takım hazırlıklar yapılıyor. Şubat, Mart gibi yetişir maaşlar diye tahmin ediyoruz. Ay sonunda gelirse Şubat'a da yetişebilir maaşlar.” dedi.

Kaynak: Haber 7

Cevdet Yılmaz, EYT için tarih verdi ile ilgili etiketler Sözleşme EYT
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.