Cevat Akşit Hoca'nın Atatürk'le ilgili sözleri İslami çevrelerde büyük gürültü kopardı

Milli Görüş geleneğinden gelen ilahiyatçı Cevat Akşit Hoca'nın "Atatürk'e minnettarız, o yüzden ona Anıtkabir yaptık." sözleri muhafazakar camiada büyük tartışma çıkardı. 

Milli Görüş geleneğinden gelen ilahiyatçı Cevat Akşit Hoca'nın Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili sözleri gündem oldu. 

SOSYAL MEDYADA LİNÇ EDİLİYOR

"Büyük zatlar için kabir yapılabilir. Mustafa Kemal paşaya anıtkabir yaptık, ona minnet borcumuz var." diyen Cevat Akşit Hoca'nın bu sözleri muhafazakar camiada büyük tartışma çıkardı. 

Atatürk’ün ilerici ve gericiyi buluşturarak ‘milleti bir yumruk yaptığını’ söyleyen Akşit, özellikle anti Kemalistler tarafından linç edildi.

"BATILA VE İSYANA TEŞVİKTİR"

"Cevat Akşit Hocanın “büyük adam” olarak andığı Mustafa Kemal’e ve Kemalizme bizim hiç bir surette “minnet borcumuz” filan yoktur." diyen anti Kemalist'ler "Cevat Akşit Hocanın Atatürk övgülerine eşlik eden Anıtkabir güzellemesi hakkı ve sabrı tavsiye değil batıla ve isyana teşviktir." yorumu yaptı. 

İşte Cevat Akşit Hoca'nın Anıtkabir sözlerine gelen tepkiler:

 

 

 

 

 

 

Cevat Akşit Hoca'nın Atatürk'le ilgili sözleri İslami çevrelerde büyük gürültü kopardı ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk Anıtkabir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.