Cesur paylaşımlara imza atan Ebru Polat ettiği küfürle takipçilerini şaşırttı

Flash TV'de Seyhan Soylu'nun moderatörlüğünde ekrana gelen 'Al Sana Haber' programında yorumculuk yapan şarkıcı Ebru Polat sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. 38 yaşındaki sanatçı son olarak Instagram'dan yaptığı küfürlü paylaşımla görenleri şoke etti.

Flash TV'de yayınlanan Seyhan Soylu ile Al Sana Haber programının yorumcularından Ebru Polat, sosyal medyada yaptığı iddialı ve cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Polat, bu defa dans videosuyla gündeme geldi. Polat, paylaşımına düştüğü küfürlü yorumla da takipçilerini şaşırttı.

2017’den beri tanıdığı ve bu yıl aşk yaşamaya başlayıp evlilik teklifi aldığı sevgilisi Tolgahan Yıldız ile sürpriz bir şekilde yollarını ayıran güzel şarkıcı ihanete uğradığını iddia etmişti. Bir kadın tarafından sevgilisine gönderilen çıplak fotoğrafları yakalayan Polat, oldukça sert bir açıklama yaparak ilişkisinin bittiğini duyurmuştu.

38 yaşındaki şarkıcı cesur pozları ve cüretkar sahne kıyafetleriyle isminden sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde giydiği transparan sahne kıyafetiyle sosyal medyayı sallayan Polat, yine cüretkar bir paylaşım yaptı.

Ancak ünlü şarkıcının yaptığı paylaşıma düştüğü küfürlü not herkesi şaşırttı. Göndermeli bir paylaşım yapan Ebru Polat, şu ifadeleri kullandı:

"Yaa biraz üzüleyim diyorum sonra aynaya bir bakıyorum vazgeçiyorum. Hahahahaha senin ben …… benim canım sağ olsun gt seni"


İşte Ebru Polat'ın o paylaşımı:

Cesur paylaşımlara imza atan Ebru Polat ettiği küfürle takipçilerini şaşırttı

Cesur paylaşımlara imza atan Ebru Polat ettiği küfürle takipçilerini şaşırttı ile ilgili etiketler Ebru Polat Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Savaşın başından bu yana en büyük saldırı: Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu!

Hizbullah, kısa bir süre önce işgal altındaki Golan Tepeleri'ne 2 baraj halinde 60'a yakın roket fırlatarak 3 askeri üssü hedef aldı. Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen El Meyadin televizyonu, İsrail'in en önemli istihbarat balonunun hedef alınmasının İsrail medyasının savaşın başından beri en büyük saldırı olarak tanımladığını aktardı.