Çeşme'deki bu görüntüye ceza yağdı!

İzmir, Çeşme Alaçatı'da bulunun Rise'n Shine Beach adlı işletmedeki bu görüntü tepki çekmişti. İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan sosyal mesafe ve maske kurallarına uymadıkları belirlenen müzisyenlerin de içinde olduğu 33 kişiye 103 bin 950 lira para cezası kesildi.

İzmir'de 'yeni normal' kurallarına uymayanlarların gözünün yaşına bakılmıyor. 

Sosyal medyada Alaçatı'da bulunan Rise's Shine Beach adlı işletmede çekilen bir fotoğraf tepki çekmişti.

Sosyal mesafe ile maske kuralına uyulmadığının açıkca gözlendiği fotoğraf sonrası İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bölgede yaptığı denetimler sonucunda Rise's Shine Beach'te müzik yayınını yapan çalışanlar da dahil olmak üzere 33 kişiye ceza yazıldığı öğrenildi. 

Çeşme'deki bu görüntüye ceza yağdı!

Alınan bilgiye göre, 1593 Sayılı Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282. Maddesince Sosyal Mesafe Kurallarına uymadıkları belirlenen 33 kişiye her birine 3 bin 150 lira olmak üzere toplam 103 bin 950 TL para cezası uygulandı.

Ayrıca işletede valilik izin belgesi ile sertifikası bulunmadığı anlaşılan güvenlik görevlisi ile kimlik bildirimi yapmadığı belirlenen bir başka çalışanla ilgili olarak tutanak tanzim edildiği öğrenildi. 

Çeşme'deki bu görüntüye ceza yağdı! ile ilgili etiketler Alaçatı Çeşme İzmir Rise's Shine Beach
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.