Çeşme'de çamlık alanda yangın

İzmir'in Çeşme ilçesinde çamlık alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Ekiplerin alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

İzmir'in Çeşme ilçesinde Karadağ mevkiinde yangın meydana geldi. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine yangının çıktığı yere itfaiye ekipleri sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına almaya çalışılıyor.

Öte yandan yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, 5 arazöz 2 su tankeri 1 dozerle müdahale ediyor.

ÇOK SAYIDA EKİP BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Yangını erken fark eden vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekipleri İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 5 arazöz ve dozer sevk edildi. Ormanlık alana doğru ilerleyen yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

 

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çeşme'de söndürme işlemi süren yangını çıkardığı şüphesiyle bir kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yaptığı açıklamada, "İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Çeşme Belediyesi ekipleri yangına ortak müdahale ediyor. Şu an için yangın evlere uzak bir bölgede sürüyor. Bölgede rüzgar etkili değil, çalışmalar sürüyor." ifadelerini kullandı.

 

Çeşme'de çamlık alanda yangın ile ilgili etiketler İzmir Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.