Ceren'in katilinden kan donduran ifade: Yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım

Ordu'da evinin önünde canice katledilen 20 yaşındaki Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç’un ifadesi kan dondurdu.

Ordu’da üniversite öğrencisi olan balerin Ceren Özdemir’i (20) evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak öldüren cezaevi firarisi Özgür Arduç’un ifadesi ortaya çıktı.

Katil zanlısının ifadesinde kullandıkları sözler de kan dondurdu. Katil zanlısı Arduç ifadesinde Ceren’i öldürdükten sonra “Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım” ifadelerini kullandı.

Ceren'in katilinden kan donduran ifade: Yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım

İşte TRT muhabirinin canlı yayında anlatırken zorlandığı o ifade:

"Dün gece boyunca sorgusu sürdü. Hapisten çıktığı zaman kafasında birilerini öldürmek olduğunu söylüyor. Gözüne birilerini kestirmiş, ‘bir bıçak darbesinde öldürebileceğim kişiler aradım’ diyor katil zanlısı. Önce kapüşonlu mont alıyor, silah alamıyor, bıçak alabiliyor. “Zıpkın almayı düşündüm. Ceren’i gözüme kestirdim, biraz takip ettim. Karşıma yaşlı adam çıktı, büfeye attım kendimi. Takip etmeye devam ettim, fırsat buldurduğumda öldürdüm” diyor. Bir inşaat bulduğunu ve burada sabahladığını, sabah da meyve aradığını, yeni avlar aradığını ama bulamadığını söylüyor.”

KAN DONDURAN DETAYLAR

İfadenin detaylarında ise şu ifadeler yer aldı:

"Saldırgan ifadesinde cinayeti bir iş yerinden çaldığı bıçakla gerçekleştirdiğini söyledi.

Zanlı, cezaevinden izinli olarak çıktığını ve geri dönmediğini de belirterek, bu süreçte inşaatlarda kalarak gününü geçirdiğini aktardı.

Cezaevine dönmediği günlerde bir alışveriş merkezinden alarmlarını söktüğü kıyafetler ve yine bazı iş yerlerinden de yiyecek çaldığını söyleyen şüpheli, bıçakla öldürdüğü Ceren Özdemir'i daha önce hiç tanımadığını ifade etti.

Cinayet günü Ceren Özdemir'i yaklaşık 4 kilometre takip ettiğini anlatan zanlı, çantasını gasbetmeyi düşündüğü Özdemir'in kendisinden güçsüz olduğunu değerlendirip, evine kadar izlediğini belirtti.

 Şüpheli, evin önüne geldiğinde camda birisini gördüğünü ve panikleyerek Özdemir'e bıçakla saldırdığını ve çantasını da bu panikle alamadığını ileri sürdü.

Daha önce de birilerini öldürmek için planlar yaptığını ifade eden zanlı, hedef olarak kadınları seçtiğini söyledi.

Saldırganın bazı kadınları takip ettiğini ancak bu kişilerin kalabalığa karışmasından dolayı cinayeti gerçekleştiremediğini söylediği öğrenildi.

Zanlının, ifadesinde, daha fazla kişiyi öldürmek için tabanca bulmaya çalıştığını ancak parası olmadığı için tabanca alamadığını iddia ettiği kaydedildi."

Ceren'in katilinden kan donduran ifade: Yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım ile ilgili etiketler Ordu TRT cinayet ifade Ceren Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.