Ceren Hindistan'dan kızıyla ilgili flaş karar!

Eski manken ve oyuncu Ceren Hindistan, Ankara'da kaybolan Eylül Yağlıkara ve Ağrı'da kaybolan Leyla Aydemir'in ölü bulunmasının ardından sosyal medya hesabından kızı Arya'nın fotoğraflarını kaldırdı.

Kızının hastalığıyla ilgilenmediği gerekçesiyle gündeme gelen Ceren Hindistan, Arya ile yakından ilgilendiğini göstermek ve haberleri yalanlamak adına onunla birlikte göründüğü paylaşımlar yapıyordu, ancak ülkemizde yaşanan çocuk tacizleri ve ölümleri üzerine Ceren Hindistan radikal bir karar alarak Instagram hesabından kızının fotoğraflarını kaldırdı.

"ARYA'NIN FOTOĞRAFLARINI KALDIRIYORUM"

Kaybolduktan 1 hafta sonra cesedi bulunan Minik Eylül'ün ardından Ağrı'da 18 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Leyla'nın cansız bedeninin bulunması Ceren Hindistan'ı derinden etkiledi.

 Hindistan, "Çok özür dileyerek Arya'mın tüm fotoğraflarını kaldırıyorum. Bu sistem böyle devam ettiği sürecede bu böyle olacak. 'Neden Arya'yı çekmiyorsunuz' diye sormayın sonra. Kız çocuğu annesiyim ve yüreğim yandı yine. İdamın çıkması için en olması gerekiyor?" diyerek kızının tüm fotoğraflarını kaldırdı.

Ceren Hindistan'dan kızıyla ilgili flaş karar!

Ceren Hindistan'dan kızıyla ilgili flaş karar! ile ilgili etiketler Ceren Hindistan kızı arya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.