Ceren Hindistan'a hastaneden ikinci şok!

Kızını tedavi ettirmediği gerekçesiyle Ceren Hindistan’ı yargıya ihbar eden hastane, bu kez de Hindistan’ı savcılığa şikayet etti: Doktorlarımıza iftira atıyor, bize hakaret ediyor, yargıyı etkilemeye çalışıyor...

Ceren Hindistan hakkında 'Kanser kızını tedavi ettirmiyor, kemoterapiyi reddediyor' diyerek dava açan hasteneden ikinci hamle geldi.

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; Hastane yönetimi, Hindistan'ın "Hastanenin eksikleri vardı, oradan elimizden kötü delillerle çıktık. Kuyruk acıları var" sözlerinin ardından yine harekete geçti.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Hastane yönetimi bu kez de Hindistan'ı savcılığa şikayet etti: 'Ceren Hindistan sorumluluğu bize yüklemeye çalışarak bizi zor durumda bırakıyor. Hastanemize ve doktorlarımıza hakaret ediyor, iftira atıyor ve yargılama sürecini etkilemeye çalışıyor.' Savcılık soruşturma başlattı.

Ceren Hindistan'a hastaneden ikinci şok! ile ilgili etiketler Ceren Hindistan Hastane dava soruşturma
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.