Cercei öldü mü? Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm Daenerys Targaryen delirdi mi?

Daenerys Targaryen delirdi mi? Game of Thrones 8. sezon 5. bölümü her zaman olduğu gibi heyecan dolu dakikaları ile adından szö ettiriyor. Dizide Khaleesi ve Cercei'nin 5.bölümde yaşadıkları merak konusu. Peki Daenerys Targaryen delirdi mi? Cercei öldü mü? Detaylar haberimizde...

Daenerys Targaryen delirdi mi? Game of Thrones dizisinin finaline son bir bölüm kala gerilim tırmanıyor. Bu hafta ise sevilen dizinin 5.bölümü izleyicilerle buluştu. 5.bölümde yaşananlar ise damga vurdu. Peki Cercei öldü mü? Daenerys Targaryen delirdi mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Jaime, kız kardeşi ve sevgilisi Cersei, saklanırken üzerlerine kapıyı tutan moloz yığını düştü. Jaime bu yığının altında kalarak hayatını kaybetti.

Cersei de kardeşi ve aynı zamanda sevgilisi olan Jaime’nin kollarındayken moloz yığını altında kalarak öldü.

Cercei öldü mü?  Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm  Daenerys Targaryen delirdi mi?
GAME OF THRONES NASIL İZLENİR?

Game of Thrones, ABD'de yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmeden Türkiye yayıncısı Digiturk tarafından Türkçe altyazılı bir şekilde izleyicilerle buluşacak. Diziyi takip edip izleyebilmeniz için Digiturk üyeliğinizin bulunması gerekiyor.

Game Of Thrones 8. sezon 21 Nisan'ı 22 Nisan'a bağlayan gece, sabaha karşı 04.00'te Türkçe altyazılı olarak yayınlandı. Kaçıranlar için dizinin tekrarı ise 22 Nisan akşamı tekrardan ekranlara gelecek.

Cercei öldü mü? Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm Daenerys Targaryen delirdi mi? ile ilgili etiketler Game of Thrones
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.