CepteTEB kartı olanlara duyuruldu! Akaryakıt harcamalarınıza 60 TL hediye edilecek!

Yeni zamlar ile duyurulan akaryakıt fiyatları, hali hazırda bütçeleri sarsılmış durumda olan araç sahiplerinin omuzlarına bir yükün daha binmesine sebep oldu. Gün içerisinde mecburen araç kullanmak durumunda olan vatandaşlar bütçelerine destek arayışı içerisine girerlerken sevindiren haber Türkiye Ekonomi Bankası’ndan geldi. İşte bankanın güncel akaryakıt ve otogaz kampanyası…

Son dönemlerde çok çeşitli faktörlere bağlı olarak pahalılaşan gündelik hayat şartları, her kesimden vatandaşın bütçesi üzerinde deprem etkisi yarattı. En temel ihtiyaçlardan diğer lüks tercihlere kadar hemen hemen tüm sektörlerde fahiş fiyat uygulamalarının göze çarpması, vatandaşları kara kara düşündürmeye başladı. Mevcut kazançları ile ay sonlarını nasıl getireceklerini düşünen tüketiciler, ek olarak akaryakıt ve otogaz zamlarından da yaka silkmeye başladı.

Devam eden Rusya- Ukrayna savaşı başta olmak üzere birçok faktörden etkilenerek fahiş seviyelere ulaşan benzin, motorin ve LPG fiyatları, gün içerisinde mecburen kendi araçlarını kullanmak durumunda olan vatandaşları çıkmaza sürükledi. Bütçeleri resmen sıfırlanan vatandaşların hiç değil ise akaryakıt harcamalarına yönelik bir desteği verilmesini beklerlerken Türkiye Ekonomi Bankası’ndan müjdeli haber geldi.

Hem dijital bankacılık kolu olan CepteTEB aracılığı ile hem de kendi bünyesinde çok çeşitli kategoriler altında avantajlı kampanyalar geliştiren Türkiye Ekonomi Bankası, akaryakıt ve otogaz fiyatlarından ötürü bütçeleri sıfırlanmış olan araç sahiplerine müjdeli bir haber verdi. Banka, 15 Mayıs tarihine kadar geçerliliğini koruyacak olan yeni kampanyasını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

60 TL’YE VARAN AKARYAKIT VE OTOGAZ İNDİRİMİ!

CepteTEB kartı olanlara duyuruldu! Akaryakıt harcamalarınıza 60 TL hediye edilecek!

Düzenlediği kampanyalar ile rakiplerine karşı bir adım öne çıkmayı başaran Türkiye Ekonomi Bankası, bu kez de yalnızca araç sahibi müşterilerini ilgilendiren bir kampanyanın duyurusunu gerçekleştirdi. Kampanyası kapsamında Petrol Ofisi ile iş birliği yaptığını belirten banka, 15 Mayıs tarihine kadar 4 farklı günde en az 250 TL tutarında harcama yapan ve kampanyaya SMS ile katılan tüm araç sahiplerine 50 TL, kampanyaya mobil uygulama üzerinden katılan araç sahiplerine ise 60 TL tutarında indirim tanımlayacağını bildirdi.

TEB AKARYAKIT VE OTOGAZ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından düzenlenmiş olan akaryakıt ve otogaz indirimi kampanyasına SMS ile katılmak isteyen TEB müşterilerinin PO yazıp 4616’ya göndermeleri gerekmektedir. Mobil uygulama katılımı için ise CepteTEB Mobil uygulamasında yer alan “kampanyalar” kısmından kampanya onayının verilmesi yeterlidir.

CepteTEB kartı olanlara duyuruldu! Akaryakıt harcamalarınıza 60 TL hediye edilecek! ile ilgili etiketler TEB Bankası Akaryakıt Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.