Cephe hattına 'Hızır' gibi yetişecek!

Katmerciler, IDEF'17 Savunma Fuarı'na büyüyen zırhlı ailesiyle katılacak. NATO standartlarında, yüksek balistik ve mayın koruma seviyesine sahip, 4x4 taktik tekerlekli zırhlı araçlarını sergileyecek Katmerciler, zırhlı ambulansını da ilk kez bu fuarda tanıtacak.

Savunma sanayisine Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA) ile giriş yapan Katmerciler, 13. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'na (IDEF'17) büyüyen zırhlı ailesiyle katılacak. Şirket, 4x4 taktik tekerlekli zırhlı araçlarını sergilerken, zırhlı ambulansını ilk kez fuarda görücüye çıkaracak.

Katmerciler, geniş savunma portföyüyle 9-12 Mayısta düzenlenecek IDEF Fuarı'na hazırlanıyor.

wehfwef

Şirket, NATO standartlarında geliştirdiği, balistik olarak güçlendirilmiş taktik tekerlekli araçlarından muharebe aracı "HIZIR", personel taşıma aracı "KHAN" ve "NEFER" zırhlı 4x4 aracıyla fuarda yerini alacak.

Tamamen Katmerciler Ar-Ge Merkezi'nde geliştirilen zırhlı araçlardan "HIZIR" ve "KHAN" yol ve performans testleri başarıyla tamamladı ve üretime hazır hale getirildi.

Segmentinin en güçlü muharebe aracı "HIZIR"ın lansmanı ise 3. High-Tech Port by MÜSİAD Fuarı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Şirketin Türkiye için bir yenilik olan, 4x4 off-road Jeep üzerine uygulanmış "NEFER" adını verdiği kompozit seramik zırhlama sistemi de yine ilk olarak aynı fuarda tanıtılmıştı.

Cephe hattına 'Hızır' gibi yetişecek! ile ilgili etiketler ambulans Hızır
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.