CEO'lar bir bir istifa ediyor! Şimdi de otomotiv devinin CEO'su görevi bıraktı...

Avrupa'nın önde gelen otomobil firmalarından Opel'in CEO'su Karl-Thomas Neumann istifa etti... General Motors'un Avrupa kolu olan Opel'in yeni CEO'su Finans Müdürü Michael Lohscheller oldu...

Avrupa'nın önde gelen otomobil firmalarından Opel'in CEO'su Karl-Thomas Neumann istifa etti... Neumann'ın son günlerde istifa edeceğine dair dedikodular vardı...

Opel’in Rüsselsheim’da bulunan merkezinden yapılan açıklamada, Neumann’ın yerini şirketin Finansman Müdürü Michael Lohscheller’in alacağı kaydedildi.

opel2

DÖRT YILDIR OPEL'İN BAŞINDAYDI

Açıklamada Neumann’ın, Opel'in PSA'ya satışı tamamlayıncaya kadar yönetim kurulundaki görevine devam edeceği bildirildi.

KarlThomasNeumannKarlThomasNeumannNewZ4WPbGINKDUl Karl-Thomas Neumann

Neumann, Opel’deki CEO’luk görevini 2013 yılından bu tarafa yürütüyordu.

2012’den bu tarafa Opel yönetiminde bulunan Yeni CEO Michael Lohscheller, Temmuz 2014’ten bu tarafa Finans Müdürü olarak görev yapıyordu. 48 yaşında olan Michael Lohscheller, daha önce Daimler (Mercedes Benz), Mitsubishi ve Volkswagen bünyesinde çalıştı.

Michael-Lohscheller-301454Michael Lohscheller

OPEL VE VAUXHALL PSA'YA SATILIYOR

Opel ve Vauxhall’ın 2,2 milyar Euro’ya PSA’ya satılacağı mart ayı içerisinde açıklanmıştı. Alman basınına yansıyan haberlere göre, anlaşmanın son bahara kadar imzalanması bekleniyor. Opel’in Vauxhall ile birlikte 18 bini Almanya olmak üzere, 40 bin işçisi bulunuyor.

opel3

CEO'lar bir bir istifa ediyor! Şimdi de otomotiv devinin CEO'su görevi bıraktı... ile ilgili etiketler opel General Motors michael lohscheller karl-thomas neumann
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.