Cennet'in Gözyaşları 34. bölüm fragmanı izle

Cennet'in Gözyaşları 34. bölüm fragmanı izle. ATV'nin sevilen dizisi Cennet'in Gözyaşları 20 Mayıs Pazar akşamı 33. bölümü ekranlara geldi. Selim, Cennet'le olan mevzuları yüzünden içindeki öfkeye, kırgınlığa dur diyemez. Cennet'le bitecekse bile gerçekleri onun yüzüne tokat gibi çarpmadan bitmeyecektir. Cennet'in Gözyaşları 34. bölüm izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Ayrıca 33. bölüm izleme linki haberimizde.

Cennet'in Gözyaşları 34. bölüm fragmanı izle. Cennetin Gözyaşları 33. bölüm izleme linki haberimizde. ATV'nin başarılı dizisi Cennet'in Gözyaşları 20 Mayıs Pazar akşamı 33. bölümü ile ekranlara geldi. Cennet son ağır dersini alacaktır. Arzu artık Cennet'i yalnız bırakmayacaktır. Eli hep üzerinde olacaktır. Cennet'i yakınında tutmak için güzel bir teklifle gider. Cennet'in de reddedemeyeceği bir tekliftir bu. Arzu kızı için bir şeyler yaparken Kaya da kızı üzerinden sınanıyordur. Cihan'ın Kaya için oyunları Kaya'yı fazlasıyla yıpratacaktır. Cennet'in Gözyaşları 34. bölüm izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Ayrıca 33. bölüm izleme linki haberimizde. İşte detaylar...

Cennet'in Gözyaşları 34. bölüm fragmanı izle

İŞTE CENNET'İN GÖZYAŞLARI 34. BÖLÜM FRAGMANI

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 33. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Selim içindeki öfkeye, kırgınlığa dur diyemiyor! Cennet'le olan mevzuları yüzünden içindeki öfkeye, kırgınlığa dur diyemez. Cennet'le bitecekse bile gerçekleri onun yüzüne tokat gibi çarpmadan bitmeyecektir. Cennet son ağır dersini alacaktır. Arzu artık Cennet'i yalnız bırakmayacaktır. Eli hep üzerinde olacaktır. Cennet'i yakınında tutmak için güzel bir teklifle gider. Cennet'in de reddedemeyeceği bir tekliftir bu. Arzu kızı için bir şeyler yaparken Kaya da kızı üzerinden sınanıyordur. Cihan'ın Kaya için oyunları Kaya'yı fazlasıyla yıpratacaktır. Hayatının en kötü günlerini yaşar Kaya… Arzu'yu Cihan konusunda ne kadar uyarsa da Arzu inanmaz. İnanmamasının sonucunu da çok kötü öder Arzu.

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 33. BÖLÜM

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 32.BÖLÜM
Cennet ve Selim’in hayatı başka bir yere evrilir. Cennet ve Selim'in hayatı başka bir yere evrilir. Melisa'nın oyununa inanıp Selim'i terk eden Cennet'i bu defa alttan almayacaktır Selim. Her şey tersine dönecektir. Yeni başlangıçlar, yeni ittifaklar. Tüm bunları başlatacak kişi de Arzu'dur. Tüm yaşananlar, çekilen acılar, küskünlükler, kızgınlıklar ve kötülükler. Hepsi için bir dur diyecektir Arzu. Hem de öyle bir dur diyecektir ki korkusuz Kaya bile karşısında titreyecektir. Cennet'in, Arzu'ya olan kızgınlığını, kırgınlığı bile geride kalacaktır. Çünkü artık Arzu eskisinden de daha güçlüdür. Anne olarak, bunca kötülüklere göğüs geren mağdur bir kadın olarak yeniden ayağa kalkacaktır. Yeni bir dönem başlıyordur artık.

Cennet'in Gözyaşları 34. bölüm fragmanı izle - Resim : 2

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 31.BÖLÜM
Melisa, Cennet'in düğününü engellemek için her şeyi yapmaya hazırdır. Cennet içinde hala dolduramadığı boşlukları, acısını Arzu'nun bir hamlesiyle daha da derinleştirir. Arzu ne kadar gerçekleri anlatsa da Cennet inanmamayı seçer inatla. Arzu'nun tüm çırpınışları boşunadır. Bir de yetmezmiş gibi Kaya'nın belki de kendisi için son hamlesi ile yüz yüze gelir. Cennet düğün için hazırlıklar yaparken Melisa bu düğünü engellemek için her şeyi yapmaya hazırdır… Cennet evliliğine giden yoldayken Arzu da Kaya'nın tuzağına düşmüştür. Ama ne Kaya ne de Arzu olacakları hesap etmemiştir. Arzu ölümün kollarında çırpınıyordur!

Diğer yandan Selim de tüm düğün hazırlıklarını yapmış şekilde bekliyor. Selim birazdan Cennet gelinlikle gelecek ve evleneceğiz diyor. Oysa ki Cennet kardeşi Melisa ile kaldığı araçta can çekişiyor. Selim olanlardan bir haber umutla bekliyor. Araba alev almaya başlayınca Arzu yangına koşuyor ve kızlarını kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Kaya ise kazaya sebep olan adamları bularak hepsine hesap soruyor. Daha fazla dayanamayan Arzu araçtan kızlarını çıkarmak isterken Mahir ona engel oluyor. Hemen ambulans, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine çağrılıyor. Tüm çabalar kızları kurtarmak için sarf ediliyor. Arzu ise bir an kızlarını kaybettiğini düşünerek feryat ediyor.

CENNETİN GÖZYAŞLARI SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

CENNETİN GÖZYAŞLARI KONUSU

Süreç Filmin yapımını üstlendiği Cennetin Gözyaşlarında , annesi tarafından daha bebeklikte terk edilen ve babaannesi tarafından büyütülen Cennet’in hikayesi anlatılıyor. Cennet, yoksul bir mahallede zorluklarla yaşamasına rağmen üniversitede mimarlık okuyup birincilikle mezun olur. Kızının yakın arkadaşı olduğu için Arzu’nun iş telif ettiği Cennet ; SR Mimarlıkta işe başlar. Çalıştığı yerde Cennet’in yolu Selimle kesişir ve yakın arkadaşı Melisa’nın hislerinden habersiz Selimle yakınlaşınca ortalık karışır. Arzu’nun kötü geçmişini unutmak için yaptığı her şey, Cennet’i işe alması ile gün yüzüne çıkmaya başlar.

CENNETİN GÖZYAŞLARI OYUNCULARI

Cennet Yılmaz ( Almila Ada ) : Üniversiteyi birincilikle bitirmiş, genç , güzel ve çalışan bir kız olan Cennet geçmişinde yaşadığı şeylerden dolayı hayatı mahvolur. Ailesiyle bildiği her şeyin bambaşka olduğunu öğrendikten sonra uzun süre kendini toparlayamaz. Annesi tarafında terk edilen Cennet’in hayatı ve göz yaşları ekranlara geliyor.

Melisa Soyer ( Zehra Yılmaz ) : Soyer ailesinin bir tanecik ama bir o kadar şımarık kızı Melisa , annesi Arzu tarafından el bebek gül bebek büyütülür. Babası Mahir için de bir prenses gibi olan Melisa ; kıskanç ve bencil bir kızdır. Annesinin kızına olan düşkünlüğü ve korumacılığı Melisa’nın bir şey elde etmesi için Arzu’nun her şeyi yapmasına neden olur. Selim’e olan saplantılı aşkı Melisa’ya kötü şeyler yaptırır.

Selim ARISOY ( Berk Atan ): Dizinin başrolünde oynayan esas erkek Selim; çok genç yaşta iş hayatına atılmış biri olarak başarılı ve yakışıklıdır. İş hayatında çalışkan ve dürüst olmasının yanında; ahlaklı ve güvenilir biridir. Sakin ve duygusal tavrı ile birçok kadını kendine aşık eder. Fakat onun gönlü sadece sadece Cennet’e aittir.

 

 

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.