Cenk Gönen: Bu galibiyeti Kiev'de bulunan abim ve eşine armağan ediyorum

Kayserispor'da 3. kaleci konumundaki Cenk Gönen, Beşiktaş'ı eledikleri Ziraat Türkiye Kupası maçına damga vurdu. 12 kurtarışla yarı finali getiren tecrübeli eldiven, "Bu galibiyeti Kiev'de bulunan abim ve eşine armağan etmek istiyorum. Ölen bütün masum insanlara da Allah rahmet eylesin" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş'ı Vodafone Park'ta 1-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdıran Kayserispor'un rakibi Trabzonspor oldu. Sarı-Kırmızılılar'da Beşiktaş zaferinde aslan payı kaleci Cenk Gönen'in oldu...

2010-2015 arası 5 sezon Beşiktaş forması giyen tecrübeli kaleci, eski takımına karşı birbirinden kritik 12 kurtartışa imza attı. Özellikle maçın 90+5. dakikasında Batshuayi'ye geçit vermeyen Cenk Gönen, takımına turu getiren isim oldu.

Maçın ardından yayıncı kuruluş A Spor'a konuşan 34 yaşındaki kaleci, "Bu galibiyeti Kiev'de bulunan abim ve eşine armağan etmek istiyorum. Ölen bütün masum insanlara da Allah rahmet eylesin" dedi.

 

 

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN TAKIMA TEPKİ

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Kayserispor’a sahasında 2-1 mağlup olarak elenen Beşiktaş’ta taraftarlar takıma tepki gösterdi.

Özellikle maç boyunca performansı ve kaçırdığı goller nedeniyle tepkilerin hedefi olan Batshuayi’yi ıslıklayan taraftarlar, Hakem Halil Umut Meler’i de sahadan çıkarken yuhaladılar. Tribünler, Atiba'yı ise alkışlayarak moral verdi.


Cenk Gönen: Bu galibiyeti Kiev'de bulunan abim ve eşine armağan ediyorum ile ilgili etiketler Kayserispor Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Cenk Gönen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.