Cenk Ergün ve Tudor'dan heyecanlandıran transfer itirafı!

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün stoper transferini itiraf ederken Tudor da bunu doğruladı.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, 4-0 kazandıkları Adanaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ergün önemli bir isimle transfer görüşmesi yaptıklarını söylerken, "İsimlerden bağımsız stoper için Galatasaray'a yakışacak bir isim için çalışmalarımız sürüyor. Sözleşmesi bitecek arkadaşımız var. O bölgeye ihtiyacımız da görünüyor. Önemli bir ismi kadromuza katmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ergün'ün bu açıklamalarından sonra Igor Tudor da transfer görüşmelerini doğruladı. Hırvat teknik adam, "Yönetimle gelecek sezonun kadrosunu kurmak için görüşme yaptığımız doğru. Transfer hakkında çalışmaya başladık" dedi.

Cenk Ergün ve Tudor'dan heyecanlandıran transfer itirafı! ile ilgili etiketler Transfer Galatasaray cenk ergün ıgor tudor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.