Cenk Ergün, Kerem Aktürkoğlu ve Van Aanholt arasında yaşananların ardından ilk defa konuştu

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Kerem Aktürkoğlu ve Van Aanholt arasında yaşananların ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Cenk Ergün açıklamasında, "Futbol, temasın olduğu ve bir yerlerinin acıdığı bir spor. Bu da böyle bir temastı. Akşamında oyuncularımız açıklama yaptı. Bir kere pozitif bir durum var. Takımda hırs var. Oyuncuların tartışması dostça kapatıldı" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında sürdüren Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile Patrick van Aanholt arasında bir gerginlik yaşanmıştı. 

DÜNKÜ ANTREMANDA PATRICK VAN AANHOLT, KEREM'E SART BİR MÜDAHALEDE BULUNMUŞTU

5'e 2 top kapma çalışması sırasında van Aanholt pozisyon gereği topa hamle yapmak isterken Kerem'e sert bir müdahale yapınca yerde kalan Kerem Hollandalı oyuncuyu suratından itti ve ikili arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Cenk Ergün, Kerem Aktürkoğlu ve Van Aanholt arasında yaşananların ardından ilk defa konuştu

CENK ERGÜN KONUYLA İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPTI

Futbol direktörü Cenk Ergün ise konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve "Futbol, temasın olduğu ve bir yerlerinin acıdığı bir spor. Bu da böyle bir temastı. Akşamında oyuncularımız açıklama yaptı. Bir kere pozitif bir durum var. Takımda hırs var. Oyuncuların tartışması dostça kapatıldı" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcu, antrenmanda yaşanan olayla ilgili yaptığı paylaşımda, "Takım arkadaşım Kerem Aktürkoğlu ile idmanımız sırasında yaşadığımız ufak gerginlik, ne yazık ki sahanın içinde kalması gerekirken, çıkan abartılı haberler ile yanlış bir şekilde yayılmıştır. Kerem benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz Galatasaray'ın başarısı olup aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Cenk Ergün, Kerem Aktürkoğlu ve Van Aanholt arasında yaşananların ardından ilk defa konuştu ile ilgili etiketler Galatasaray cenk ergün Kerem Aktürkoğlu Patrick Van Aanholt
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.