Cengiz Ünder'den inanılmaz dönüş! Fenerbahçe'yi sırtında taşıyor: 78 dakikada 1 gol

Fenerbahçe'nin sezon başında kulüp bonservis rekoru kırarak 15 milyon euroya aldığı Cengiz Ünder, geç açıldı ama tam açıldı. Sarı lacivertli kulübü son haftalarda adeta sırtında taşıyan Cengiz Ünder, her 78 dakikada 1 gol atma istatistiğine ulaştı.

Ankaragücü önünde Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri atan Cengiz Ünder, bu sezon Süper Lig'de 15'inci maçına çıktı. 26 yaşındaki futbolcu, 7. kez fileleri sarsmayı başardı.

Tecrübeli oyuncu, 548 dakika sahada kalırken, her 78 dakikada bir ağları sarsmayı başardı. Cengiz ayrıca Fenerbahçe'nin bu sezon 100 ve 101'inci gollerini atan isim olmayı da başardı. İlk haftalarda eleştirilerin odağında olan Cengiz Ünder, 2024 yılında çıkışa geçti.

MARSİLYA'YA YAKLAŞIYOR!

2023/24'te Süper Lig'deki yedinci golünü Ankaragücü ağlarına gönderen Cengiz Ünder yükselişini sürdürüyor. Milli futbolcu en üst lig kariyerinde sadece 2021/22'de (Marsilya) daha yüksek bir sayıya ulaştı. 

Cengiz Ünder'den inanılmaz dönüş! Fenerbahçe'yi sırtında taşıyor: 78 dakikada 1 gol ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.