Cengiz Ünder kendini buldu! İngiltere değil Fransa...

İngiltere'de kendisinden beklenilen performansı tam olarak ortaya koyamayan Cengiz Ünder, Fransa'da iyi bir başlangıç yakaladı. Montpellier maçı ile Marsilya'da ilk golünü kaydeden Cengiz, Bordeaux maçında da fileleri havalandırdı.

Cengiz Ünder'den Fransa'da 2'de 2... Marsilya'ya transferinin ardından golleri ile gündeme gelen milli yıldız, Montpellier maçında da fileleri havalandırdı.

Fransa Ligue 1'de ilk maçında Bordeaux karşısında bir gol kaydeden Cengiz Ünder, performansı ile etkilemeye devam ediyor. İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City forması giyerken beklenilen performansı karşılayamayan genç yıldız Fransa'da kendini buldu. 

CENGİZ'İN GOLÜ 3 PUANA YETMEDİ

Ligue 1'in 2. haftasında Olympique Marsilya, Bordeaux'yu ağırladı. Ev sahibi takım, Cengiz'in 34 ve Payet'nin 41. dakikadaki golleriyle soyunma odasına 2-0 önde gitti. Bordeaux, 51. dakikada Pembele ve 57. dakikada Oudin'in attığı gollerle skora eşitlik getirdi. Marsilyalı Balerdi'nin 88. dakikada kırmızı kart gördüğü mücadele 2-2 sonuçlandı.

Cengiz Ünder, Ligue 1'deki ikinci maçında da fileleri havalandırırken takımı Marsilya, Fransa Ligue 1'de 4 puan ile 6. sırada yer alıyor.

Cengiz Ünder kendini buldu! İngiltere değil Fransa... ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Fransa Ligue 1 Marsilya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.