Cengiz Çandar: Zalim faşist Putin için bağıranların Fenerbahçeliliğinden utanç duydum

Gazeteci Cengiz Çandar, Ukrayna takımı Dinamo Kiev'in Fenerbahçe'ye attığı golün ardından tribünlerden yükselen "Vladimir Putin" tezahüratlarına tepki gösterdi, "Zalim faşist Putin için bağıranların Fenerbahçeliliğinden utanç duydum, yazıklar olsun!" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile Şükrü Saraçoğlu'nda karşılaştı. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle uzatmaya giderken, Kiev ekibi uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 

ABARTILI GOL SEVİNCİNE KARŞILIK ''VLADIMIR PUTİN'' TEZAHÜRATI

Müsabakanın 57. dakikasında Dinamo Kiev, Buyalsky'nin golüyle sarı-lacivertliler karşısında öne geçti. Dinamo Kievli futbolcunun attığı gol sonrası yaşadığı abartılı gol sevincine "Vladimir Putin" tezahüratı ile karşılık verdi.

Yapılan tezahürata sosyal medya heasbından tepki gösteren gazeteci Cengiz Çandar şunları kaydetti:

"Kimse benim Fenerbahçeliliğimi sorgulayamaz! Ama zalim faşist Putin için bağıranlar sevinmeyi hak etmiyorlardı. Onların Fenerbahçeliliğinden utanç duydum. Yazıklar olsun. Dynamo Kyiv, cephede vatanlarını koruyan askerlerine armağan etmek için bu galibiyeti istemişti. Kutlarım" 

Cengiz Çandar: Zalim faşist Putin için bağıranların Fenerbahçeliliğinden utanç duydum

Cengiz Çandar: Zalim faşist Putin için bağıranların Fenerbahçeliliğinden utanç duydum ile ilgili etiketler Fenerbahçe Vladimir Putin fenerbahçe taraftarı cengiz çandar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.