Cengiz Abazoğlu, Demet Evgar'ı öyle bir hale soktu ki!

Ünlü oyuncu Demet Evgar’ın ve modacı Cengiz Abazoğlu’nun Instagram’dan paylaştığı fotoğraf sosyal medyada çok konuşuldu.

Son olarak Gülse Birsel'in 'Aile Arasında' filmiyle beyaz perdede boy gösteren güzel oyuncu Demet Evgar, filmin galasında Cengiz Abazoğlu'na ait bir kıyafetle boy gösterdi.

Oyuncu Demet Evgar, böylesi özel bir günde giydiği tasarım kıyafetinin fotoğrafını Instagram sayfasından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

İKİ DEMET ARASINDAKİ 7 FARK!

Ancak ne olduysa bundan sonra oldu. Modacı Abazoğlu da tıpkı Demet Evgar gibi kıyafetin fotoğrafını hesabından paylaştı ancak onun paylaşımındaki görüntü çok daha farklıydı. Belki de kıyafetinin yeterince iyi taşınmamış olduğunu düşündüğünden… Cengiz Abazoğlu, Evgar’ın fotoğrafına filtre uyguladı ve onu inceltti. Kısa sürede sosyal medyanın diline düşen bu inceltme operasyonu bir yandan da modacıların şekilcilik dayatmaları üzerinden yoğun bir şekilde eleştiri aldı.

İşte o fotoğraf:

demet-evgar

Cengiz Abazoğlu, Demet Evgar'ı öyle bir hale soktu ki! ile ilgili etiketler Demet Evgar Cengiz Abazoğlu photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.