Çengelköy'de ana cadde üzerindeki asırlık çınar devrildi!

Üsküdar Çengelköy’de cadde üzerinde bulunan çınar ağacı önce caddeye sonra da karşısında bulunan iki katlı binanın üzerine devrildi. Olayda yaralanan olmadı.

Çengelköy'de ana cadde üzerinde bulunan ve kökü çürüyen asırlık çınar ağacı, önce caddede bulunan iki katlı binanın üzerine ardından da caddeye devrildi. Olayda yaralanan olmadı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatarak önlem aldı.

Çengelköy'de ana cadde üzerindeki asırlık çınar devrildi!

"DEPREM OLDU SANDIK"

Ağaç devrildiği sırada bölgede bulunan Furkan Bozkurt, “Dışarı çıkmıştım ses geldi. Ağacın kökünün sesiymiş galiba. Saniyeler sonra evlerin üzerine ağaç devrildi. Camlar kırıldı. Arkadaşlarımızla kafe ve ağacın altını kontrol ettik Allah’tan kimse yoktu. İlk biz deprem oldu zannettik. Biz çok korktuk" diye konuştu. Basir Hoşer ise, “Ben bildim bileli bu ağaç var. Gördüğünüz gibi camlar kırıldı. Kafenin tentesi kırıldı. İyi ki kimsenin üstüne düşmedi. Herhangi bir talihsizlik olmadığı için şükürler olsun " dedi.

Çengelköy'de ana cadde üzerindeki asırlık çınar devrildi! ile ilgili etiketler Üsküdar İstanbul Çınar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.