Cemil İpekçi: K...... güzelliği yüzüne vurmuş!

Ebru Şallı, iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Uğur Akkuş ile önceki akşam evlendi. Birçok tebrik mesajı alan Şallı'ya bir yorum da modacı Cemil İpekçi'den geldi. Şallı'nın güzelliğine vurgu yapan ünlü modacı "Canım kızım, hep pozitif ve kı..nın güzelliği yüzüne vurmuş bir presessin." dedi.

Sunucu ve eski manken Ebru Şallı iki yıldır birlikte olduğu Uğur Akkuş dün gece Çırağan Sarayı'nda, evlendi. 50 kişinin katıldığı düğünde dikkati çeken ise Ebru Şallı'nın parmağındaki yüzük oldu.

50 KİŞİLİK DÜĞÜNLE EVLENDİ

Ebru Şallı. Cengiz Abazoğlu'nun özel tasarım olarak hazırladığı gelinlik giyerken Uğur Akkuş'un damatlığı Tom Ford'dan özel dikildi. Şallı, sosyal medya hesabı üzerinden düğüne dair fotoğraflar paylaştı.

CEMİL İPEKÇİ'DEN DİKKAT ÇEKEN YORUM

Ebru Şallı'yı düğün için sosyal medyadan tebrik eden ünlü modacı Cemil İpekçi, yazdığı mesajla dikkat çekti.

Instagram'dan tebrik mesajı yazan İpekçi, "Canım kızım, hep pozitif ve kı..nın güzelliği yüzüne vurmuş bir presessin." yazdı.

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan mesaj, yeni bir tartışma yarattı.

Cemil İpekçi: K...... güzelliği yüzüne vurmuş!

Cemil İpekçi: K...... güzelliği yüzüne vurmuş! - Resim : 2

 

 

Cemil İpekçi: K...... güzelliği yüzüne vurmuş! ile ilgili etiketler Instagram Ebru Şallı Uğur Akkuş Cemil İpekçi Düğün Çırağan Sarayı Cengiz Abazoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.