Cemil Çiçek'e 'korona' şoku: Evini tilkiler bastı

Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat "Bu haber başka yerde yok" diyerek duyurdu! AK Parti'nin 3 önemli isminin ikamet ettiği mahalleye tilkiler dadandı

Koronavirüs salgını nedeniyle ülkelerin ardı ardına aldığı önlemler ve sokağa çıkma kısıtlamalarının etkisi ile dünya genelinde büyük şehirler ıssızlığa terk edildi.

Alınan önlemler ve insan sirkülasyonunun azalması ile birlikte hava kirliliğinde ciddi oranda düşüş gözlendi, yaban hayatı da bu durumdan etkilendi.

Yabani hayvanlar insanların evlerine çekilmesini fırsat bilerek kentlere indi, bunun çarpıcı bir örneği de Ankara'da yaşandı.

Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat'ın "Bu haber başka yerde yok" diyerek aktardığına göre, AK Parti'nin önemli isimlerinden Cemil Çiçek'in evine tilkiler dadandı.

Donat yaşananları bugün gazetesinde şu sözlerle anlattı;

"Koronavirüs nedeniyle insanlar eve kapanınca "Tilkiler" şehre girdi... Ve... Cemil Çiçek'in iki kedisinden birinin "Kulağını tilki yedi."

"Olayı" tane tane anlatalım.

Cemil Çiçek'in evi... Ankara- Gölbaşı'nda.

Komşuları arasında Abdülkadir Aksu, Mehmet Şimşek gibi tanınmış isimler de var.

Bir süre önce siteye iki sokak kedisi dadandı... Kediler şirin mi şirin.

Cemil Bey'in eşi Gülten Hanım kedilere acıdı... Onları sevdi... Her gelişlerinde mama verdi... Su verdi.
Kediler Gülten Hanım'a alıştılar... Gülten Hanım da kedileri kabullendi... Onlara isim bile verildi... Pamuk ile Mestan.

Kurnaz tilki... Evden kimsenin çıkmadığını anladı ve... Pusuya yattı... Hava kararınca da yerinden fırladı...

Mestan'ın bir kulağını yedi. Şaka değil... Hepsi gerçek... Bu "Haber" başka yerde yok."

 

 

Cemil Çiçek'e 'korona' şoku: Evini tilkiler bastı ile ilgili etiketler AK Parti Koronavirüs Korona Cemil Çiçek yavuz donat
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.