Cemil Barlas 'Bill'in kurulu' diyerek saygın bilim insanlarını töhmet altında bıraktı

Tüm dünyada hayatı tepetaklak eden koronavirüs salgınında umutlar aşıya bağlanmışken, yapılan bilimsel çalışmalar kimileri tarafından karalanmaya çalışıyor. Türkiye'de aşı karşıtlığının bayraktarlığını yapan Cemil Barlas'ın ise son hedefi, koronavirüs salgınını durdurmak için gecesini gündüzüne katan Bilim Kurulu oldu. Barlas, Bilim Kurulu'na 'Bill'in kurulu' diyerek yeni bir saygısızlığa imza attı.

İlk olarak Çin'de başlayan ve kısa sürede tüm dünyada hayatı altüst eden koronavirüs salgınıyla mücadele sürüyor. Tüm dünyanın umudu ise daha yeni yeni uygulanmaya başlayan aşı çalışmalarında.

Türkiye de Çin'de üretilen SinoVac ile Almanya'da Türk bilim insanlarının ortaklığında üretilen BioNTeCh aşısından satın aldı.

VİRÜSLE DEĞİL, VİRÜSLE MÜCADELEYLE SAVAŞIYOR

Ancak Türkiye'de aşı karşıtlığının bayraktarlığını üstlenen Cemil Barlas, koronavirüsle değil, koronavirüsle mücadeleyle savaşını sürdürmeye devam ediyor.

Daha önceki paylaşımlarında Türk halkına sunmak için gece - gündüz çalışılan Çin aşısını kötüleyen Barlas, aşı yaptıranları 'denek' olarak nitelendiren Barlas, yeni bir saygısızlığa imza attı.

 HİÇBİR ÜCRET ALMADAN ÇALIŞAN BİLİM KURULU ÜYELERİNİ KÖTÜLEDİ

Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Cemil Barlas, hiçbir ücret almadan halk  sağlığı için çalışan Bilim Kurulu'nu töhmet altında bıraktı.

Koronavirüsün Bill Gates tarafından dünyaya yayıldığı yönündeki komplo teorisine göndermede bulunan Barlas, Bilim Kurulu'ndan 'Bill'in kurulu' diye bahsetti.

Barlas, paylaştığı mesajda "Bill’in kurulu, 12 eylül’ün, 28 şubat’ın milli güvenlik kurullarını özlemle hatırlatıyor." ifadesini kullandı.

Yaptığı paylaşımlarla koronavirüsle mücadeleyi sekteğe uğratmaya çalışan Barlas'ın bu sözleri sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

 

BILL GATES NEDEN KOMPLO TEORİLERİNİN MERKEZİNDE?

Koronavirüs salgını süresince zarar gören tedarik zincirinin etkin yönetilmesi için insanların sağlık kayıtlarının da yer alacağı elektronik belgeleme sisteminden bahseden Bill Gates bir anda komplo teorilerinin merkezi haline geldi.

Bill Gates'in bu konuşmasını paylaşanlar, insanlara çip takılacağını öne sürdü.

Aslında Gates, bahsettiği uygulama ile gelecekte "dijital sertifika" adı verilen çalışma sayesinde kimlerin hastalık geçirdiğinin, kimlerin aşı olup olmadığının tespitinin sağlanmasından bahsetmişti.

Cemil Barlas 'Bill'in kurulu' diyerek saygın bilim insanlarını töhmet altında bıraktı ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Bilim Kurulu aşı Cemil Barlas bill gates
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.