Cemil Barlas aşı karşıtlığında bayraktar oldu!

Koronavirüs salgınında tüm dünyanın umudu olan aşılar kimi komplo teorisyenleri tarafından aylardır karalanmak isteniyor. Sosyal medyada aşı karşıtlığını körükleyen isimlerden biri olan Cemil Barlas, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımda Sağlık Bakanlığı'nın Türk halkına sunmak için gecesini gündüzüne kattığı Çin aşısını kötüledi. Aşıyı yaptıranlara "denek" dedi...

Aylardır Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı hedef alan açıklamalar yapan Cemil Barlas yine Çin aşısına kara çaldı!

Aşı karşıtlığını, kurduğu fantastik komplo teorileriyle her fırsatta dile getiren Akit yazarı Abdurrahman Dilipak ile aynı safta buluşan Barlas, yarın Türkiye'ye gelecek Çin aşısını kötüledi.

"Çin aşısının 3 faz deney sonuçları bizim gönüllüler sayesinde açıklanacak. Bildiğim kadarıyla henüz hiçbir yerde yayınlanmadı" diyen Barlas sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çin aşısında denek olmak ciddi cesaret işidir. Onları tebrik ediyorum"!

SEFERBERLİĞE DARBE

Aşı yaptıran Kemal Öztürk, İsmail Saymaz gibi gazeteciler; Çağla Şıkel gibi ünlü simalar ve çok sayıda sağlık çalışanını 'denek' olarak tanımlayan Barlas, korona ile mücadelede en büyük silah olan aşı seferberliğine büyük bir darbe vurdu.

Cemil Barlas aşı karşıtlığında bayraktar oldu!

AŞI TAHRİKİ

Yüzde 91,25 koruma sağladığı açıklanan Çin aşısına karşı halkın önyargı oluşturmasını tahrik eden Barlas'ın bu paylaşımı tepkilere neden olurken, toplum sağlığı açısından da büyük risk oluşturdu.

Aylardır evlerine kapanan milyonlarca vatandaşın, eğitim hakkından mahrum kalan öğrencilerin ve kepenk indirmek zorunda kalan esnafın içinde bulunduğu zor durumu gözardı edip, vebale giren Barlas'ın komplo teorilerine teslim olması dikkat çekti. 

 

Cemil Barlas aşı karşıtlığında bayraktar oldu! ile ilgili etiketler Cemil Barlas aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.