Çember: Oyunu Bozuyorum başlıyor! / VİDEO

Farklı bir projeyle izleyicinin karşısına çıkacak olan polisiye filmler serisi çember başlıyor. Çember'in ilk filmi Oyunu Bozuyorum bu akşam yayınlanacak. Oyunu Bozuyorum'da kimler oynuyor ve konusu ne? İşte detaylar...

Polisiye severlerin merakla bekledikleri seri bugün başlıyor. 6 filmden oluşacak olan polisiye serisi Çember’de farklı konuk oyuncular yer alacak. Her filmde farklı konu ve kişilerin olacağı serinin ilk bölümü bu akşam Star TV’de yayınlancak. Çember’in konusu ne? Çember’de hangi oyuncular oynuyor?

ÇEMBER-OYUNU BOZUYORUM OYUNCULARI

Çember’in ilk filminin başrollerinde Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan, Barış Bağcı ve Anıl Altan yer alıyor. Yapımın yönetmenliğini ise Abdullah Oğuz üstlendi.

ÇEMBER-OYUNU BOZUYORUM KONUSU

Her filmde farklı ünlü isimlerin rol alacağı serinin ilk filmi olan Çember “Oyunu Bırakıyorum” da konuk oyuncu olan Sedef Avcı, sıradışı karakteriyle ekranlara gelecek ve seyirciyi şaşırtacak. Türkiye'nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başkomiser'in (Barış Bağcı) önderi olduğu ekibin her üyesinin farklı yetenekleri vardır. Deneyimli, komik ve olayları kendi bakış açısıyla çözen komiser Adem (Serhat Kılıç) Yalan söyleyen insanları duygu durumundan ve hareketlerinden anlayan, ancak bulunduğu birimde çok fazla şans verilmemiş yeni komiser yardımcısı Ayşe (Pelin Akil Altan) Ekibin bilişim uzmanı, heyecanlı komiser yardımcısı Volkan (Anıl Altan)

Çember: Oyunu Bozuyorum başlıyor! / VİDEO ile ilgili etiketler çember star çemberin konusu ne
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.