Cemal Metin Avcı kimdir evli mi?

27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı kimdir, evli mi sorusu sosyal medyada gündem oldu.

27 yaşındaki üniversite öğrencisi olan Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı hakkında bilgiler gelmeye başladı. Sosyal medyada katil zanlısının evli olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı.

Muğla’da yaklaşık 5 gündür kayıp olan ve aranan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cansız bedenine ulaşıldı. Son dakika haberinin ardından Pınar Gültekin’in katil zanlısının gözaltına alındığı ve suçunu itiraf ettiği kaydedildi.

Cemal Metin Avcı

Son gelen haberler doğrultusunda Pınar Gültekin’in katili zanlısının Cemal Metin Avcı’nın evli ve 1 çocuk babası olduğu ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken güvenlik kameralarının incelenmesinden sonra Pınar Gültekin’in kaybolmadan önce eski sevgilisi Cemal Metin Avcı ile alışveriş merkezinde görüştüğü belirlendi.

Pınar Gültekin

Katil zanlısının Cemal Metin Avcı’nın Muğla’da bir işletmenin sahibi olduğu da ifade edildi.

Cemal Metin Avcı

Cemal Metin Avcı kimdir evli mi? ile ilgili etiketler Cemal Metin Avcı pınar gültekin
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.