Kaşıkçı olayının seyrini değiştirecek gelişme...

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, 2 Ekim'de Suudi Arabistan İstanbul Konsolosluğu'na giren ve bir daha haber alınamayan Cemal Kaşıkçı olayı ile ilgili yeni gelişmeleri kaleme aldı.

Evlilik işlemleri için Suudi Arabistan'ın İstanbul'daki büyükelçiliğine giren ve bir daha kendisinden haber alınamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili olarak Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, yeni gelişmeleri bugünkü köşesinde aktardı.

VÜCUT DİLİ ANALİZİNDEN NE ÇIKTI?

İstanbul'un seçilmesinin, rejim muhaliflerine “Güvenli olarak gördüğünüz Türkiye’de dahi sizi ortadan kaldırırız” mesajı olduğunu söyleyen Selvi, olayın ardından Reuters’e başkonsolosluk binasını açıp dolap kapaklarını gösteren Muhammed el Katibi’nin vücut dilinin analiz edildiğini ve suçluluk telaşı içinde olduğu sonucuna varıldığını söyledi.

"BİR GÖRÜNTÜ DEĞİL AMA BİR SES..."

Selvi, Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk'ün “Türkiye’nin elinde ya içeriden de kayıt varsa?” sorusunun altının boş olmadığı sonucuna ulaştığını söyleyerek, "Bir görüntü değil, ama içeriden bir ses kaydı soruşturmanın yönünü değiştirebilir." dedi.

Kaşıkçı olayının seyrini değiştirecek gelişme... ile ilgili etiketler Cemal Kaşıkçı görüntü ses kaydı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.