Cemal Kaşıkçı davasının devredilmesiyle ilgili Bakan Bozdağ'dan yeni açıklama: Kanuna uygundur!

Geçtiğimiz günlerde alınan karar ile Cemal Kaşıkçı davası Suudi mahkemelerine devredilmişti. Adalet Bakanı Bozdağ konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından "Kanuna uygundur, yargı yetkisinin devri değildir, davanın düşmesi değildir" ifadelerini kullandı. Bakan Bozdağ ayrıca, "Bu hakikati bilmelerine rağmen kimi siyasilerin aksi beyanı, siyasî hesapla yapılan çarpıtma yorumdur." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabaistan mahkemelerine devredilmişti. 

"KİMİ SİYASİLERİN AKSİ BEYANI, SİYASİ HESAPLA YAPILAN ÇARPITMA YORUMDUR"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Cemal Kaşıkçı davası olarak bilinen davada Mahkemenin durma ve yargılamanın nakline karar vermesi; kanuna uygundur, yargı yetkisinin devri değildir, davanın düşmesi değildir, Bu hakikati bilmelerine rağmen kimi siyasilerin aksi beyanı, siyasî hesapla yapılan çarpıtma yorumdur." ifadelerini kullandı.

 

Cemal Kaşıkçı davasının devredilmesiyle ilgili Bakan Bozdağ'dan yeni açıklama: Kanuna uygundur! ile ilgili etiketler Cemal Kaşıkçı Bekir Bozdağ Adalet Bakanı Suudi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.