Cemal Kaşıkçı cinayetinin çok ses getirecek belgeseli

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen Cemal Kaşıkçı cinayetini konu alan belgesel The Dissident'in fragmanı büyük ses getirdi.

2 Ekim 2018'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na giden Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'dan bir daha haber alınamamıştı. Kaşıkçı'nın konsolosluk binasında katledildiği ortaya çıkmıştı.

Cinayetin üzerinden geçen sürede Kaşıkçı'nın ne zaman, nerede ve nasıl öldürüldüğüyle ilgili bilgiler ortaya çıktı ancak cesedinin nerede olduğu konusu hala netlik kazanmadı.

Cemal Kaşıkçı'nın korkunç şekilde katledildiği cinayeti konu alan "Muhalif" (The Dissident) belgeselinin fragmanı yayınlandı.

Ünlü yönetmen Bryan Fogel imzalı belgeselde cinayetin tüm detayları ortaya konuldu.

Belgeselde İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un da görüşlerine yer verildi.

Belgeselin fragmanını ünlü oyuncular Sean Pen, Tolga Sayışman ve Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz de sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaştı.

Cemal Kaşıkçı cinayetinin çok ses getirecek belgeseli

Cemal Kaşıkçı cinayetinin çok ses getirecek belgeseli - Resim : 2

Cemal Kaşıkçı cinayetinin çok ses getirecek belgeseli - Resim : 3

Cemal Kaşıkçı cinayetinin çok ses getirecek belgeseli ile ilgili etiketler Cemal Kaşıkçı cinayet belgesel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.