Cemal Enginyurt'tan Kılıçdaroğlu'na garip çağrı: Beni acilen İçişleri Bakanı olarak ilan etmeli!

CHP listelerinden Demokrat Parti’nin adayı olarak yeniden milletvekili seçilen Cemal Enginyurt, bir programda Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu. Enginyurt'un ''Kemal Kılıçdaroğlu acil olarak beni İçişleri Bakanı yapacağını ilan etmeli'' sözleri dikkat çekti.

Cumhurbaşlanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması nedeniyle gözler 28 Mayıs'a çevrişmişken siyasi isimlerden gelen açıklamalar gündem yaratmaya devam ediyor. Son olarak Cemal Enginyurt'un bir programın canlı yayınında Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı çağrı dikkat çekti.

İşte Cemal Enginyurt'un açıklamaları...

''Kemal Kılıçdaroğlu acil olarak beni İçişleri Bakanı yapacağını ilan etmeli bu Süleyman Soylu’nun hakkından ancak ben gelirim. Bunun diline ancak ben cevap veririm. Bu Soylu’ya bu millete ettiği zulmün hesabını ancak ben sorarım. Uzman çavuşlara kadro hakkını ben veririm. Polislerin insanca özlük hakkını ben veririm. Polisin hakkını hukukunu ben korurum. Adaleti ben sağlarım. Mafyacılarla uyuşturucu kaçakçıları ile bu memlekette fotoğraf çektirmediğim gibi onlardan hesabı ben sorarım. Bunu da sert bir şekilde söylerim.''

Cemal Enginyurt'tan Kılıçdaroğlu'na garip çağrı: Beni acilen İçişleri Bakanı olarak ilan etmeli! ile ilgili etiketler Cemal Enginyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.