Cemal Enginyurt'tan Futbolda Dolandırıcılık Davası ile ilgili çok konuşulacak sözler! RTÜK'e de seslendi!

Türkiye bir anda Seçil Erzan ile Fatih Terim Fonunu ve Dilan Polat Engin Polat'ın da içinde olduğu fenomenlerin kara para davalarını konuştu. Her iki cephede de hemen hemen her gün gelişmeler yaşanıyor. Televizyon ekranlarında da konuşulan bu davalar hakkında yorum yapan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'un sözleri çok konuşulacak!

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt katıldığı televizyon programında Futbolda Dolandırıcılık Davası ile ilgili açtı ağzını yumdu gözünü. "Yatıyoruz kalkıyoruz Fatih Terim Fonu yatıyoruz kalkıyoruz Dilan Polat" diyen Enginyurt'un çok konuşulacak olan o sözleri:

"Yatıyoruz kalkıyoruz Fatih Terim Fonu yatıyoruz kalkıyoruz Dilan Polat. Bize ne ya? Millet aç. Embesil parasını kaybetmiş embesil gerizekalı. Ben demiyorum RTÜK Denizbank diyor. Orta seviyede akılları olanların bile gidip parasını vermeyeceği bir yere verdilerse ben ne yapayım diyor. Benim rahmetli babam sahtekarla tamahkar birbirini tez bulur demişti. Şimdi biz bunu tartışıyoruz."

Cemal Enginyurt'tan Futbolda Dolandırıcılık Davası ile ilgili çok konuşulacak sözler! RTÜK'e de seslendi! ile ilgili etiketler Cemal Enginyurt Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.