Cem Yılmaz'ın taytı sosyal medyayı salladı

Son zamanlarda oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yılmaz'ın giydiği tayt ise sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Kullanıcılardan bazıları, yıllar önce ünlü komedyenin tayt konusunda yaptığı esprileri gündeme taşıdı.

Son günlerde Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddiaları nedeniyle gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.

SERENAY İSTEDİ, SPORA BAŞLADI

Takvim'de yer alan habere göre, artık aşklarını gizli yaşamayan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya geçtiğimiz günlerde ikinci defa birlikte görüntülenmişti. Son olarak Cem Yılmaz bir AVM'de kameralara tek başına yakalandı. Cem Yılmaz'ın giydiği tayt hatırlayanlar için çok tanıdık geldi.

O dönem kaslı vücudu ile adeta sosyal medyada olay yaratan Cem Yılmaz'ı şimdi yine spor kıyafetleriyle görenler Serenay Sarıkaya ile yaş farkını kapatmak için yeniden spora başladı yorumları yaptı.

Cem Yılmaz'ın taytı sosyal medyayı salladı

TAYTI GÜNDEM OLDU

Ünlü komedyenin giydiği tayt ise sosyal medyada gündem oldu. Yılmaz'ın 1999 yılında Bir Tat Bir Doku ismiyle yaptığı gösteri sırasında tayt giyenler hakkında söylediği sözler ise sosyal medya kullanıcıları tarafından tiye alındı. 


Cem Yılmaz'ın taytı sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz AVM Tayt
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.