Cem Yılmaz'ın GORA'daki esprisi ders kitabında gerçek oldu!

GORA filminde Cem Yılmaz'ın gezegene yaklaşan meteoru vuracak sistemi çalıştırmak için saydığı dört element arasındaydı. Filmde dördüncü element daha sonra hava olarak düzeltilmiş ve cihaz çalışmıştı. 8. sınıf fen bilimleri kitabını hazırlayanlar bu espriyi ciddiye almış olacak ki, doğadaki dört element sayılırken aynen filmdeki replikte olduğu gibi ateş, su, toprak ve tahta olarak sıralanmış...

Komedyen Cem Yılmaz'ın GORA filminde yaptığı 'elementler' esprisi, 8. sınıf fen bilgisi kitabında gerçek bilgi olarak yer aldı.

Memurlar.net'te yer alan habere göre, madde yapısı bölümünde, "Doğada dört çeşit madde olduğu düşünülerek maddeler, ateş, su, toprak ve tahta olarak sınıflandırılmıştır" ifadeleri bulunuyor. Doğadaki dört element; ateş, su, toprak ve hava. Ancak kitapta 'hava' yerine 'tahta' yazılmış.
tahta_hatasA

FİLMDE DÖRT ELEMENT BÖYLE SIRALANMIŞTI

Cem Yılmaz, GORA filminde, doğada bulunan dört elementten bahsederken bunları ateş, su, toprak ve tahta olarak sıralıyordu. Filmde tahtaya itiraz geliyor ve 'Hava olmasın?' diye düzeltiliyordu.

KİTABI HAZIRLAYANLARDAN BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

Kitabı hazırlayanlardan şu ana kadar "Tahta" hatasına ilişkin bir açıklama gelmiş değil. Ancak SuperHaber olarak bir şerhimizi de buraya düşelim; Photoshop teknikleri ile fake bir sayfa üretmek hiç de zor değil. Orjinalinde olmayan bir yazı photoshop teknikleri kullanılarak pekala o bölüme iliştirilmiş olabilir.

Cem Yılmaz'ın GORA'daki esprisi ders kitabında gerçek oldu! ile ilgili etiketler fen bilimleri kitabı tahta dört element
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.