Cem Yılmaz'ın dakikalar içinde tükenen gösterisinin bilet fiyatlarına yapılan zam dudak uçuklattı

Ünlü stand-up'çı Cem Yılmaz, 7 Şubat'ta CMXXIV gösterisiyle sahnelere geri dönecek. Cem Yılmaz'ın şubat ayı biletleri satışa çıkarıldıktan dakikalar sonra tükenmişti. Yılmaz'ın yeni gösterisinin mart ayı biletleri de satışa çıkarıldı. Bilet fiyatlarına yapılan zam dudak uçuklattı.

Ünlü oyuncu ve stand-up'çı Cem Yılmaz, yeni gösterisinin müjdesini vermişti. Gösterinin biletleri ise 10 Ocak 12:00'da satışa sunuldu. Satışa çıkan biletler, sitede büyük bir yoğunluk yaşanmasına sebep oldu. 

BİLETLER DAKİKALAR İÇİNDE TÜKENDİ!

Yeni gösterideki ucuz bilet 495 TL'den satışa çıkarıldı. Şubat ayı biletlerinde en yüksek fiyat ise 4.400 TL olarak görüldü. Satışa sunulan gösteri biletleri dakikalar içerisinde tükendi. 

FİYAT FARKI GÖZE ÇARPTI!

Şubat ayı biletlerinin hızla tükendiğini görünce Mart ayı biletleri de satışa sunuldu. Fakat aradaki fiyat farkı resmen dudak uçuklattı. En düşük bilet fiyatı 650 TL, en pahalı bilet fiyatı ise 7.500 TL oldu. 

Cem Yılmaz'ın dakikalar içinde tükenen gösterisinin bilet fiyatlarına yapılan zam dudak uçuklattı

Cem Yılmaz'ın dakikalar içinde tükenen gösterisinin bilet fiyatlarına yapılan zam dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Cem Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.