Cem Yılmaz'dan ödül töreninde Nihat Doğan esprisi! Mabel Matiz'i anons ederken bakın ne dedi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, PowerTürk Müzik Ödülleri Töreni'ne yaptığı espriyle damgasını vurdu. Mabel Matiz'i ödül vermek için sahneye davet eden Cem Yılmaz'ın Nihat Doğan esprisi salondakileri gülmekten kırdı geçirdi.

Mabel Matiz'in Mert Demir'le düet yaptığı "Antidepresan" şarkısı müzik piyasasına bomba gibi düşmüş ve aralarında ünlü isimlerin olduğu binlerce kişi tarafından seslendirilmişti. Matiz'in şarkısını seslendiren Nihat Doğan ise yorumuyla günlerce konuşulmuştu. Dün akşam düzenlenen törende ödül vermek için sahneye çıkan Cem Yılmaz ise esprisiyle herkesi güldürdü.

"NİHAT DOĞAN VE MABEL MATİZ"

Cem Yılmaz, Power Müzik Ödülleri'nde "Yılın Şarkısı"nı anons ederken ödül almaya hak kazanan şarkı 'Antidepresan'ı anons ederken yine kendini tutamadı. Ünlü komedyen sahnede ödülü "Nihat Doğan & Mabel Matiz" olarak sununca herkes kahkahaya boğuldu. Mabel Matiz de o anlarda kahkaha atarak ödülünü almak için sahneye çıktı.

Nihat Doğan, geçtiğimiz aylarda konuk olduğu 2. Sayfa programında Mabel Matiz'in Antidepresan şarkısını okumuş ancak yorumu alay konusu olmuştu. Matiz'den şarkıyı isteyen Doğan, olumsuz cevap almıştı.

Cem Yılmaz'dan ödül töreninde Nihat Doğan esprisi! Mabel Matiz'i anons ederken bakın ne dedi ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Mabel Matiz Nihat Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.