Cem Yılmaz'dan Feyyaz Yiğit ve Gibi Dizisine Tuhaf Yorum!

Erşan Kuneri dizisinin 13 Mayıs'ta gösterime girecek olması nedeniyle Cem Yılmaz katıldığı programda verdiği cevaplarla gündem oldu. Exxen platformunda yayınlanan Feyyaz Yiğit'in Gibi dizisi yorumu ise Tuhaf oldu.

Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisi yayına girmek için gün sayıyor. 13 Mayıs'ta izleyici ile buluşacak olan Erşan Kuneri dizisinin senaristi, yapımcısı ve başrol oyuncusu Cem Yılmaz, rol arkadaşları Ezgi Mola ve Merve Dizdar ile TV100'de yayınlanan Az Önce Konuştum'da konuk oldu.

Erşan Kuneri dizisi ile ilgili ilginç düşüncelerini açıklayan Cem Yılmaz, sohbet sırasında Exxen'de 2 sezon yayınlanan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gibi dizisiyle de ilgili yorum yaptı.

CEM YILMAZ'DAN TUHAF GİBİ DİZİSİ YORUMU

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın rol aldığı, senaryosunu Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin yazdığı Gibi'yi çok başarılı bulduğunu belirten Yılmaz "Gibi ile ilgili çok güzel şeyler duyuyorum. Çok değişik bir mizah, çok değişik bir sunum, değişik bir metin ve oynama şekli. Bu bana çok yeni ve güzel bir şey geliyor. Ne kadar güzel bir kapı. Çok komik bir iş ama sunum olarak da çok akıllı bir iş. Tuhaf ama tuhaflığın daha kıymetli olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

220078408_383119596489783_117402624754840472_n

"Erşan Kuneri fikri nasıl ortaya çıktı?" sorusunu yanıtlayan Yılmaz, "Erşan Kuneri dizisi diliyle, dünyasıyla biraz frapan bir iş. Çok uzun zamandır, acaba nasıl bir hikayeyle, bu adamı ve bu arkadaşlarını nasıl canlandıracağız diye düşünüyordum doğrusu. Babamın bir arkadaşı var Erşan ismi. Çok da nadir bir isim. Ama çocukluktan bir Erşan abiyi hatırlıyorum. Erşan Kuneri aslında ‘Sean Connery’ melodisinden arak bir şey" dedi.

Cem Yılmaz'dan Feyyaz Yiğit ve Gibi Dizisine Tuhaf Yorum! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz feyyaz yiğit gibi dizisi erşan kuneri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.